top of page
Psicoteràpia

Psicoteràpia

A adults i adolescents en estats de malestar psicològic com: depressió, ansietat, fòbies, obsessions, traumes, trastorns alimentaris, trastorns de la personalitat, processos de dol, entre d'altres.

El procés pot ser més o menys llarg en funció del grau de patiment de la persona i de l'afectació en la seva vida quotidiana.

Les sessions tenen una durada d'una hora i es programen setmanalment. A mesura que la persona va experimentant millores, les sessions es programen de manera més espaiada fins a finalitzar la teràpia.

L'objectiu és que la persona assoleixi l'autonomia i se senti satisfeta amb la seva manera de viure la vida.

Orientació vocacional

Orientació vocacional

Especialment a persones que han decidir sobre el seu futur i que es troben en estats de confusió o desorientació. Partint de la idea que la persona és experta en ella mateixa, l'ajudem a explorar les seves habilitats i motivacions per tal de descobrir el seu propi camí professional. 

Autoconeixement

Autoconeixement

En moments de canvis, com formar una família o afrontar una separació, canviar de feina, viure la independència dels fills, patir la mort d'un ésser estimat, la jubilació, entre d'altres, poden sorgir-nos qüestions profundes com ara: Qui soc jo? Quin és el sentit de la meva vida? Visc la vida que realment vull viure? Aquests moments són oportunitats per conèixer-nos millor i viure plenament desplegant tot el nostre potencial i posar-lo al servei dels altres i de la nostra felicitat.

bottom of page