top of page
Buscar
  • Foto del escritorNúria Cañameras

Per què ens resistim tant als canvis?


Si les coses ens van bé, no volem pas canviar, oi? Per tant, canviar implica acceptar que les coses no van bé. I acceptar-ho requereix humilitat i coratge en la mateixa proporció.


Humilitat perquè obrim els ulls a coses que no ens agraden, siguin de nosaltres o de persones o situacions del nostre entorn. I per tant admetem que la nostra vida no és tan bonica com ens crèiem.


I coratge perquè acceptant-ho estem fent el primer pas cap a un canvi que ens espanta perquè ens obliga a sortir de la nostra zona còmoda i sabem que fer-ho ens costarà.


Per tant, la resposta a per què ens resistim tant a canviar podria ser la por. Por de deixar de ser tal com som. Por de perdre. Por de no saber què passarà després. Una por lògica i comprensible.


Però aquesta por pot ser vençuda per la motivació, les ganes, la certesa que viurem en coherència amb el nostre propòsit de vida, fent cas, per fi, a la nostra essència, i vivint tal com desitgem viure: amb entusiasme i alegria.


Et convido a reflexionar-hi si no et trobes bé, si sents insatisfacció. I recorda que els canvis més potents són els interiors, els que et creus fins a la part més profunda de tu mateix/a.


Una abraçada ❤️


Núria

17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Paraules en comú

Paraules Psicologia va néixer com a espai psicoterapèutic ja fa més de cinc anys, per acompanyar el malestar psicològic des d’una perspectiva humanista i existencial, allunyada del paradigma biologist

Sobre l'amor, la vida i la generositat

Acabo d'escoltar una entrevista al filòsof i teòleg Francesc Torralba. El seu fill de 26 anys va morir aquest estiu en un accident a la muntanya. Ell, en Francesc, hi era present. L'entrevista no té p

Somnis

bottom of page