Buscar
  • Núria Cañameras

Idees per orientar-te


En èpoques de crisi com la que estem vivint ara, és normal replantejar-se moltes coses. I si en aquest procés ens adonem que no estem vivint la vida que voldríem viure, podem sentir confusió, tristesa, mal humor, manca de sentit, ràbia, i una pila d'emocions més que tenen com a única funció fer-nos obrir els ulls davant d'alguna cosa que no rutlla.


Fer cas a aquest missatge i acceptar que no trobem sentit a la nostra vida és dur i requereix valentia. És molt més fàcil instal.lar-se en la queixa i dir que tot és culpa dels altres. Però és el pas indispensable per iniciar un canvi. Un canvi, gairebé sempre únicament interior, que ens encaminarà cap a una vida plena i amb sentit.Si t'atreveixes a contestar aquestes preguntes, enhorabona. Has passat de la negació a l'acceptació. Ara només fa falta posar-se a treballar!


T'animo a iniciar aquest camí cap al canvi interior, i si necessites que algú t'hi acompanyi, soc aquí per ajudar-te. 😃


Núria


0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Amor propi (o autoestima)

Quan parlem d’autoestima, sovint l’associem a agradar-nos físicament, a un cert egoïsme, a llibres d’autoajuda tipus “si vols pots”, a un fort individualisme i a d’altres falses creences que, lluny d’

©2019 by Paraules Centre de Psicologia. Proudly created with Wix.com