top of page
Buscar
  • Foto del escritorNúria Cañameras

Compromet-te amb l'optimisme!

Ser optimista o pessimista és una tria. Cada matí és a les nostres mans decidir si volem encarar el dia amb alegria o amb desànim. Les circumstàncies, externes a nosaltres, sovint no les podem canviar, però l’actitud amb què les afrontem depèn exclusivament de la nostra voluntat.


Tot i així, hi ha dies que tot es veu més fosc, més difícil, per no res ens enfadem i voldríem enviar-ho tot en orris. Per a aquests dies, on l’optimisme fa el mandrós i no té ganes de donar senyals de vida, podem fer-lo llevar i que prengui el protagonisme un altre cop de la nostra vida posant en pràctica uns hàbits senzills però molt efectius. Aquí us els deixo per si us poden fer servei:


1) «Avui serà un bon dia», digues en veu alta aquesta frase quan el llevis i busca tres motius que et confirmin que serà així. Repeteix-te-la encara que no te la creguis i veuràs com es converteix en realitat.


2) Fes exercici intens durant mitja hora. Cansa’t, sua, que et costi respirar. Després et sentiràs amb molta més vitalitat.


3) Fes un favor a algú. Per insignificant que sigui, amb un petit gest sortireu beneficiades dues persones. Ajudant et sentiràs millor i ajudaràs algú que ho necessita. Doble premi!


4) Abans d’anar a dormir, recorda la frase del matí i adona’t que ha estat així perquè tu ho has volgut.


Així de senzill i molt efectiu. La teva actitud davant la vida és el que et fa lliure. Si et compromets profundament amb l'optimisme, et garantiràs un viatge per la vida extraordinari!
11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Paraules en comú

Paraules Psicologia va néixer com a espai psicoterapèutic ja fa més de cinc anys, per acompanyar el malestar psicològic des d’una perspectiva humanista i existencial, allunyada del paradigma biologist

Sobre l'amor, la vida i la generositat

Acabo d'escoltar una entrevista al filòsof i teòleg Francesc Torralba. El seu fill de 26 anys va morir aquest estiu en un accident a la muntanya. Ell, en Francesc, hi era present. L'entrevista no té p

Somnis

Comments


bottom of page