top of page
Buscar
  • Foto del escritorNúria Cañameras

Compromet-te amb l'optimisme!

Ser optimista o pessimista és una tria. Cada matí és a les nostres mans decidir si volem encarar el dia amb alegria o amb desànim. Les circumstàncies, externes a nosaltres, sovint no les podem canviar, però l’actitud amb què les afrontem depèn exclusivament de la nostra voluntat.


Tot i així, hi ha dies que tot es veu més fosc, més difícil, per no res ens enfadem i voldríem enviar-ho tot en orris. Per a aquests dies, on l’optimisme fa el mandrós i no té ganes de donar senyals de vida, podem fer-lo llevar i que prengui el protagonisme un altre cop de la nostra vida posant en pràctica uns hàbits senzills però molt efectius. Aquí us els deixo per si us poden fer servei:


1) «Avui serà un bon dia», digues en veu alta aquesta frase quan el llevis i busca tres motius que et confirmin que serà així. Repeteix-te-la encara que no te la creguis i veuràs com es converteix en realitat.


2) Fes exercici intens durant mitja hora. Cansa’t, sua, que et costi respirar. Després et sentiràs amb molta més vitalitat.


3) Fes un favor a algú. Per insignificant que sigui, amb un petit gest sortireu beneficiades dues persones. Ajudant et sentiràs millor i ajudaràs algú que ho necessita. Doble premi!


4) Abans d’anar a dormir, recorda la frase del matí i adona’t que ha estat així perquè tu ho has volgut.


Així de senzill i molt efectiu. La teva actitud davant la vida és el que et fa lliure. Si et compromets profundament amb l'optimisme, et garantiràs un viatge per la vida extraordinari!
9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Somnis

bottom of page