top of page
Buscar
  • Foto del escritorNúria Cañameras

Resistència

Actualizado: 11 ene 2022

Resistir: Exercir la força necessària per preservar qui som.


Resisteixo quan no defalleixo, quan em dic “vinga, va, una mica més”. Quan les forces em fallen però l’objectiu és clar.

Resisteixo els dies foscos d’hivern quan m’entesto a veure la llum en les persones o en els llibres o, fins i tot, en l’espessor de la boira que no vol deixar-me veure els estels.


Resisteixo quan l’injust no em provoca una reacció també injusta. Quan puc col·locar-me al meu lloc i ser fidel a mi. Quan encarrilo les emocions per ajudar-me i no pas per perjudicar-me actuant des de l’impuls.


Resisteixo quan aconsegueixo mantenir-me dreta i digna malgrat els embats i les opinions alienes.


També resisteixo quan m’aixeco després d’haver caigut manta vegades però persisteixo en l’esperança de no caure mai més.

I resisteixo quan, des de l’amor cap a mi, em procuro tot el que necessito i em dosifico el que desitjo, valorant el que necessiten i desitgen al voltant meu.


En aquest ball altern, en solitari i en conjunt, entre jo i els altres, rau l’equilibri de la meva resistència.13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Paraules en comú

Paraules Psicologia va néixer com a espai psicoterapèutic ja fa més de cinc anys, per acompanyar el malestar psicològic des d’una perspectiva humanista i existencial, allunyada del paradigma biologist

Sobre l'amor, la vida i la generositat

Acabo d'escoltar una entrevista al filòsof i teòleg Francesc Torralba. El seu fill de 26 anys va morir aquest estiu en un accident a la muntanya. Ell, en Francesc, hi era present. L'entrevista no té p

Somnis

Kommentare


bottom of page