Buscar
  • Núria Cañameras

Per què ens hem de reconciliar amb els pares?

Per adquirir la maduresa emocional necessària per fer-se càrrec de la pròpia vida cal haver acceptat plenament la relació que vam tenir amb els nostres pares i, si cal, reconciliar-nos-hi.

Potser no és fàcil, però mantenir-nos en conflicte amb ells ens priva de viure amb la lleugeresa i llibertat pròpia d’estar en pau amb el passat.

Així doncs val la pena que valoris la possibilitat de reconciliar-te amb els pares si notes que:

✔️massa sovint tens records de la teva infantesa ✔️tens una sensació de buidor i de desconnexió amb la vida ✔️exigeixes als altres coses que no t’acaben de satisfer mai És un pas molt valent que reforçarà enormement la teva fortalesa emocional, i aquest pas requereix: 1️⃣ Revisar el passat dels teus pares. Els entendràs millor i podràs empatitzar-hi. 2️⃣ Mantenir una conversa honesta sobre com va ser la vostra relació en la infantesa. 3️⃣ Assumir la pròpia responsabilitat. Ells no tenen la culpa de tot el que et passa. 4️⃣ Acceptar la teva història tal com és i estar disposat a decidir sobre el teu futur des de la maduresa.

✏️Reconciliar-nos amb el passat és imprescindible per encarar el futur amb esperança. I refer els llaços amb la nostra família d’origen és la clau per aconseguir-ho.♥️ #paraules #familia #terapiafamiliar #psicologia #terrassa #connecterrassa #somdeconnec #depresion @connecterrassa

5 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Amor propi (o autoestima)

Quan parlem d’autoestima, sovint l’associem a agradar-nos físicament, a un cert egoïsme, a llibres d’autoajuda tipus “si vols pots”, a un fort individualisme i a d’altres falses creences que, lluny d’

©2019 by Paraules Centre de Psicologia. Proudly created with Wix.com